HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !

HARGA HONDA BR-V MALAYSIA ! | Sejak Januari 2017 , jenama honda Br-v ini menjadi tumpuan ramai. Dan kini jenama tersebut telah menjadi jenama pilihan no 1 untuk kenderaan MPV di Malaysia. Tempahan demi tempahan di buat oleh rakyat malaysia sejak ia mula di lancarkan pada Januari . Jadi mesti ramai tertanya-tanya mengenai HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !


HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !


HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !

RM 85,800 - RM 92,800


HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !


HARGA HONDA BR-V MALAYSIA !

**gambar sumber Paultan.org


Agak murah untuk harga sebuah MPV kan. aku rasa sebab itulah ramai yang book dan beli Honda Br-v Malaysia ini . Dah lah body dia lawa, 7 tempat duduk pula tu. rugi weh kalau tak dapatkan satu. hehe macam kereta mainan lak aku cakap kan.

Kalau tengok pada HARGA HONDA BR-V MALAYSIA ! , mesti teruja nak beli kan. kalau anda nak beli atau nak survey, boleh sahaja anda ke showroom honda berdekatan anda untuk test drive sendiri kereta honda Br-v Malaysia ini. aku hanya boleh bagi info mengenai harga ja. nak rasa ? kena try sendiri lah yer.

sekian.

0 comment... add one now

Visitors