3 CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT !

CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT ! | Disebabkan aku tengah nak mulakan assignment aku , jadi aku update sikit pasal assignment ni . haha nampak tak ,assignment tak sentuh lagi, update blog dulu . haha . jangan buat macam aku ni tau . Aku nak kongsikan dengan korang mengenai 3 CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT !

CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT !


CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT !

1. Senaraikan Assignment yang korang ada . beserta due date .
2. Pilih yang paling terdekat nak hantar .
3. Kalau banyak , mulakan dengan yang mudah .

EXTRA .

4. Kalau due date sama . mulakan buat yang mudah dan buat assignment yang mana korang boleh speed up .
5. Jangan bertangguh macam aku . hahaha

Sekarang ni bukan ja budak Universiti yang sibuk buat assignment. tapi ada yang sudah lama bekerja dan mulakan pembelajaran balik di universiti pun sibuk dengan assignment. Macam orang PJJ lah kan.

Apa-apa pun, assignment memainkan peranan penting dalam menjaminkan markah yang baik dalam peperiksaan korang . jadi jangan abaikan . mula dan teruskan sehingga habis . Semoga tips mengenai CARA SIAPKAN ASSIGNMENT DENGAN CEPAT ! ini membantu korang ya.

Silakan Share dengan rakan-rakan anda.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors