SINOPSIS DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN ! •  Drama baru yang menggantikan drama Sayang papa saya tak ? ini akan bersiaran pada 6 Febuari 2017 . Drama yang di maksudkan adalah Drama Urusan Hati Cik Drama Queen . Pasti ramai yang nak tahu SINOPSIS DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN ! Berikut merupakan sinopsisnya .


SINOPSIS DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !


SINOPSIS DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

Kisah mengenai Syazlin (scha al-yahya) yang selalu putus cinta, asal bercinta sahaja pasti akan putus . Syazlin mempunyai jiran yang bernama fadhlan . Mereka pada mulanya kerap bergaduh sehinggakan syazlin terjatuh hati padanya .

Syazlin nekad untuk tidak mahu membuang masanya . perasaan yang muncul dari hatinya itu mesti di luahkan kepada Fadlan . Dia mula mengarang surat sebanyak 3 helai mengenai perasaannya kepada fadhlan . sempat juga dia sisipkan  bedak sebagai penambah wangian dalam surat tersebut.

Namun,apakan daya, si fadhlan( aiman hakim ) sudah pun berpunya . Dia sudah bertunang dengan pilihan hati nya . Selepas mengetahui perkara tersebut, Syazlin betul-betul rasa malu dengan tindakannya itu .

Apakah yang akan terjadi kepada Syazlin ? adakah kisah cintanya akan terus menjadi malang walaupun dengan fadhlan ? sama-sama kita saksikan di Astro nanti ya !

Aku rasa, drama ini akan masuk ke dalam drama sweet-sweet yang astro keluarkan . Gandingan scha al-yahya dan juga aiman hakim ridza pasti akan membuatkan penonton menunggu untuk menyaksikan gelagat mereka . Diharapkan SINOPSIS DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN dapat memberi gambaran awal mengenai perjalanan cerita drama urusan hati cik drama Queen ini .

Sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post