MAKSUD VALET YANG TENGAH VIRAL TU !

MAKSUD VALET YANG TENGAH VIRAL TU ! | Korang perasan tak , sejak dua tiga menjak ni ramai yang menggunakan perkataan " valet " . aku pun tak tahu juga pada mulanya . tapi bila aku google dan cari, akhirnya aku jumpa juga maksud valet .


valet fattah amin


Maksud Valet adalah :

Perkhidmatan .

Dekat indonesia , memang terkenal dengan perkataan  " Parkir valet " yang bermaksud perkhidmatan untuk meletakkan kenderaan . Kita hanya bagi kunci dekat mereka dan mereka akan parking kan kereta kita.

Dari situlah perkataan valet di kenali .

Aku rasa dekat malaysia , ramai yang tertanya-tanya mengenai perkataan valet sebab ada di sebut dalam buku fattah amin kan. sebab tu ramai yang tanya MAKSUD VALET YANG TENGAH VIRAL TU !

sekarang korang dah tau kan. kira dah power lah tu . hehe sharekan dengan kawan-kawan korang ya.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors