Drama Suamiku Paling Sweet !

Drama Suamiku Paling Sweet ! •  Setiap petang sudah menjadi kewajipan untuk terpacak depan tv sebab drama suamiku paling sweet . hehe sebab utama ramai yang tengok drama ni adalah sebab ia komedi percintaan. ada lawak ada sedih ada happy semuanya adalah . hehehe


pelakon drama suamiku paling sweet ; mawar rashid pakai tudung


Pasti kita nak tau siapa pelakon Drama Suamiku Paling Sweet kan. jom baca di bawah .

PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

Tarikh Mula Tayangan : 13 Februari 2016
Saluran Siaran : TV3
Senarai Pelakon : 


  1. Mawar Rashid
  2. Syafiq Kyle
  3. Elvina Mohamad
  4. Nik Adam Mika
  5. Fazren Rafi
  6. Aedy Ashraf
  7. Natasya Mahyan
  8. Amirul Faqeem
  9. Fazlina Ahmad Daud
  10. Liza Abdullah
  11. Lia Natalia

Watak Fazlina Ahmad daud sentiasa mencuri hati walaupun dia hanya watak sampingan sebagai ibu kepada Mawar rashid . hehehe dengan loghat utara dia lagi . hehe

Setakat ni kan, korang dah layan beberapa episod drama suamiku paling sweet . korang rasalah kan sebab apa drama ini best ata korang rasa drama ni biasa-biasa sahaja. sebab dia drama dari novel . jom komen dekat bawah.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors