CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE !

CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! • Baru-baru ini ramai di kalangan rakan blogger mencuba nasib untuk apply adsense . ia berikutan promosi besar-besaran yang di lakukan sendiri oleh adsense seperti mengalu-alukan pendaftaran blog baru .


adsense

Jadi ramai juga yang sudah memohon . Ada yang sudah di approve adsensenya ada yang masih menanti untuk di luluskan . Tak ada masalah, sebabnya setiap blog mempunyai kekuatan yang berbeza . kita hanya kena ikut flow blog kita . betul tak .

Kali ini aku nak kongsikan mengenai CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE !

Apa cara padu tu ?

1. Fokus kepada Traffic blog .

Traffic blog merupakan aset bagi sesebuah blog . Kalau traffic blog kurang, tolong usahakan bagi dia naik tinggi. Sebabnya adsense membayar kita berdasar klik dan juga traffic , kalau traffic banyak, kemungkinan untuk earning adsense meningkat juga ada .

2. Tulis entri berkenaan Insurance dapat earning banyak ?

YA ! Betul tu , kalau korang rajin dan mempunyai pengalaman menulis pasal insuran , maka tulislah , sebabnya setakat ini , aku dapat banyak earning dari syarikat insurans melalui adsense ni  . korang kena cuba .

RAHSIA !

Tulis seseuatu yang boleh menyebabkan earning adsense anda meningkat. dalam bahasa mudah, tulis entri yang menyebabkan pengiklanan mahukan . Contohnya , kita tulis mengenai insurans, syarikat insurans suka untuk meletakkan iklan mereka di post yang berkaitan. jarang kita buka blog pasal artis ada iklan insurans.

relevan ads at relevan target .

Aku harap sangat 2 CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! membantu korang menulis dan memperoleh earning yang banyak dengan adsense . Kalau korang maish blur blur blur dengan adsense ni , aku cadangkan korang beli ebook Raja Adsense Revive .

Ebook yang sangat membantu aku , ya ! aku pun ada satu, sebab tu aku cadangkan dekat korang . kalau korang serius nak buat duit dengan adsense lah. kalau tak serius , tak yah beli sebab rugikan korang ja .

Dapatkan di sini - Ebook Panduan Raja Adsense Revive .

Untuk yang terakhirnya, aku nak minta korang yang baca entri ni cuba try teknik yang aku kongsikan dengan korang mengenai CARA PADU UNTUK TINGKATKAN ADSENSE ! , beli dah cuba , korang komen di bawah mengenai hasilnya ya. aku nak tau juga, kot-kot tak jadi ka atau mana-mana yang boleh aku bantu ya. hehe

Sekian .

3 comments.. read them below or add one

AMER JAYA AMER JAYA February 18, 2017
walaupun aku baca. aku type nice sharing. hahaha

ok.. memang tak dinafikan forex dan insurance memang high payment niche. tapi sayangnya, aku memang tiada basic insurance. sedihnya.
AMER JAYA AMER JAYA February 18, 2017
bro, boleh tak hang buat tutorial lagu mana hang buat Bloglist tu ada kiraan 1 2 3 tu. nampak kemaih naa.
Kak Long Kak Long February 18, 2017
Insurans ya.. Orait (h)

Visitors