3 CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM !

CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM ! | Instagram merupakan antara medium panas atau hot dalam kalangan remaja sekarang ini . Pelbagai fungsi instagram telah di terokai oleh mereka .


cara tingkatkan follower instagram PERCUMA


Ini menyebabkan fungsi instagram telah di perluaskan kepada beberapa fungsi terbaru , korang nak tau tak fungsi kita ada account instagram ?

1. Tambah kawan
2. Post gambar
3. bisnes
4. Market

4 fungsi utama ini merupakan fungsi instagram yang di guna pakai oleh rakyat malaysia sekarang ni .

Fuhh, tapiii...

kalau instagram tanpa follower , 4 fungsi instagram ni tak bermakna pun .

sabar !  jangan takut , ni aku nak ajarkan ni . hehe

Teknik mudah untuk tingkatkan Follower instagram adalah seperti berikut .

1. Follow

Sebelum korang dapat follower yang banyak, korang kena rajin follow instagram orang lain . cara mudah jer tapi ramai yang kedekut nak buat . cubalah buat, mesti followers korang meningkat .

2. Like .

Rajin-rajinlah like gambar orang lain . korang masuk ke bahagian Explore , nanti ada gambar-gambar random  dekat sana , klik like dekat gambar-gambar dekat situ . nanti akan ada follower baru yang datang dari situ .

3. komen.

Ramai yang MALAS komen, tapi nak tambah follower insta ? macam mana tu ? komen merupakan relationship di antara kita dengan pemilik gambar atau account tersebut . mulakan dengan perkenalan terlebih dahulu supaya dia tak takut untuk follow kita .

Korang tengok dekat bawah ni Gambar mengenai peningkatan follower instagram !

TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM PERCUMA

cara tingkatkan follower instagram Percuma

Banyakkan, Mesti ramai yang nak taukan macam mana nak tingkatkan follower instagram macam dalam gambar di atas tu kan . Ramai yang dah cuba menggunakan Ebook Ig Kaboom untuk tingkatkan follower instagram mereka.

2 Gambar di atas merupakan BUKTI kejayaan yang mereka dah kecapi . korang nak jadi macam mereka ? trylah cari ebook Ig Kaboom tu .

Dapatkan di sini - Ebook Ig Kaboom .

CARA MUDAH TINGKATKAN FOLLOWER INSTAGRAM ! ini merupakan penulisan berdasarkan pengalaman aku sendiri dan juga panduan dari otai-otai media sosial yang lain . Semoga entri ini bermanfaat untuk kita semua .

Sekian .

1 comment... add one now

Seorang Syed Seorang Syed February 17, 2017
Tips yang bagus untuk yang berbisnes. Senang sikit nak promote barang and potential customers pun jadi lebih banyak. Saya singgah dan flow blog ni ya. jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

http://anotherysed.blogspot.com

Visitors