CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA !

CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA !


Semalam , aku ada update mengenai kad diskaun siswa dan aku janji untuk update berkaitan kad debit siswa 1 malaysia hari ini . Entri hari ini berkaitan CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA ! .

Notis yang di keluarkan oleh facebook Bank Rakyat meminta agar pelajar memohon kad debit diskaun siswa 1 malaysia menjadi viral . ramai yang tanya macam mana nak memohon kad debit ini . jadi aku ringkaskan agar korang mudah faham ya .

Kad Debit Diskaun Siswa 1 Malaysia ini akan menggantikan baucer buku 1 malaysia yang sebelum ini di guna pakai. jadi, lepas ni tak ada lagi baucer buku sebaliknya ia ditukar kepada kad debit . lagi mudah untuk kita beli barang keperluan study kita kan.

Notis Dari Bank Rakyat !
CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA !

CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA !

1. Klik link ini - www.bankrakyat.com.my/bppt
2. isi maklumat yang di minta dan hantar .
3. akhir sekali anda akan dapat notis seperti di bawah .

CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA !

Permohonan di lakukan sama ada secara online atau melalui cawangan bank rakyat berdekatan anda . Mudah sahaja nak memohon kad debit diskaun siswa 1 malaysia (Kads1m) . kita hanya tunggu sama ada permohonan kita di luluskan atau tidak itu sahaja .

Cubalah mohon, mana tau rezeki korang kan. aku dah apply dah hehe . zaman sekarang ni susah nak cari duit, bila orang bagi , kita ambil lah hehe . sekurang-kurangnya dapat meringankan beban kita sikit kan .

Aku nak minta korang tolong Share dekat Group whatsapp ke telegram ke wechat ke , pastikan kawan-kawan korang tahu mengenai CARA MEMOHON KAD DEBIT DISKAUN SISWA 1 MALAYSIA ! . Jang dok tunggu baucer buku lak. hehe semoga bermanfaat .

sekian .

JOM LIKE PAGE BLOGPADU UNTUK INFO TERKINI DAN VIDEO !

0 comment... add one now

Visitors