APA NAMA BURUNG UNGU DEKAT FACEBOOK TU ?

APA NAMA BURUNG UNGU DEKAT FACEBOOK TU ? •  Korang perasan tak ramai yang update mengenai  burung warna unggu di facebook . ramai juga tanya apa nama burung tu  . ada lagi yang tanya cara update stiker burung ungu dekat facebook dan ada juga yang tanya kenapa tak boleh update sticker burung ungu di facebook .

Mesti nak update juga kan . hehehe

Korang cari nama dia adalah Trash Dove .


trash dove viral di malaysia

Lawak pula bila tengok burung ni kan . hehe

Korang cubalah try trash dove a.k.a burung warna ungu yang viral di facebook tu . 

Oh ya, kalau korang nak try boleh ikut cara dalam tutorial ni - Cara letak sticker di status facebook .

hehe

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors