SINOPSIS DRAMA PAPA RICKY ( ASTRO ) ! | Drama baru yang menggantikan drama lara Aishah ini akan mula bersiaran pada 16 januari 2017 iaitu pada hari isnin. Drama yang di bintangi oleh siti elizad dan fadhlan hazim ini sudah pasti akan menarik ramai orang untuk menonton drama Papa Ricky ini . Turut membintangi drama ini adalah pelakon kanak-kanak iaitu Nur Qistina .


SINOPSIS DRAMA PAPA RICKY

SINOPSIS DRAMA PAPA RICKY ( ASTRO ) 


Drama ini mengisahkan seorang duda yang mempunyai seorang anak . Dia merasakan yang dia perlukan seorang wanita untuk menjadi ibu kepada anaknya. berlainan pula dengan si anak iaitu alisya lakonan Nur Qistina . Alisya pula merasakan yang pilihan ayahnya itu tidak mampu menjadi ibu kepadanya.

Adakah akan berlaku konflik di antara Alisya dengan bakal ibu tirinya ? atau sebaliknya. sama-sama kita tonton drama 80 episod ini ya !

Pelakon Siti Elizad dan  Fadhlan Hazim ?


aku tak pasti sama ada mereka pernah di gandingkan sebelum ini atau tidak . kalau ini gandingan pertama kali mesti ada sesuatu yang unik di antara pelakon baru dan lama ini kan.

Sedutan Drama Papa Ricky !

Jadi jangan hanya membaca SINOPSIS DRAMA PAPA RICKY ( ASTRO )  sahaja. korang jangan lupa tonton drama ini di astro ria dan maya hd bermula 16 januari 2017 ini. Selamat menonton ! Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post