LIRIK LAGU WANITA TERAKHIR BY FATTAH AMIN !

LIRIK LAGU WANITA TERAKHIR BY FATTAH AMIN !


LIRIK LAGU WANITA TERAKHIR BY FATTAH AMIN ! | Fattah amin kembali menghangatkan dunia seni tanah air dengan mengeluarkan lagu terbaru dan lagu pertama dirinya yang bertajuk Wanita terakhir. Adakah lagu wanita terakhir ini merupakan lagu yang di tujukan kepada nealofa ? Jom kita baca dulu Lirik Lagu Wanita Terakhir By Fattah Amin .

LIRIK LAGU WANITA TERAKHIR BY FATTAH AMIN !

Wanita Terakhir Fattah Amin

Menjelang hari hari bahagia kita
Kubayang wajah indahmu bersamaku
Disiku kau ukir senyum manismu
Kau masih belum milikku lagi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri...

Selamat malam wanita terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku

Ohhh Sayang

Sungguh sempurna
Tiada lain ku mahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri...

Dan aku renangi lautan sepi
Menukil kembali bayangmu disini
Dalam pelukanku 
Selamanya...

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri...

Terimalah cintaku kekasihku
Ku impi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia untuk selamanya 
Abadi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri...

Selamat malam wanita terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku

Kalau korang sempat layan lagu Wanita terakhir ini. korang mesti rasa macam ada something wrong dengan suara fattah amin. tetapi bagi aku suara dia not bad lah untuk lagu pertama dia kan. mesti ramai yang akan komen negatif tetapi untuk perkara pertama di lakukan. ia sesuatu yang patut di puji.

Sama ada adakah lagu Wanita terkahir ini untuk nealofa atau tidak ? sama-sama kita nantikan pengumuman dari Fattah Amin. Tahniah FattahLIRIK LAGU WANITA TERAKHIR BY FATTAH AMIN sungguh mendalam maksudnya.


Sekian.

0 comment... add one now

Visitors