CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" !

CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" ! • Selalu kita nampak ada sesetengah blog yang letak iklan adsense secara pair atau side by side . mesti ada yang teringin nak letak iklan adsense macam tu juga kan . jom aku tulis tutorial ringkas untuk korang mengenai CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" !


CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" !

CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" !


1. Kenal pasti lokasi korang nak letak iklan tersebut.
2. Log ini ke account adsense anda dan pilih iklan yang anda mahu .
**seelok-eloknya iklan yang muat untuk di letakkan di dalam entri .
3. copy code di bawah dan paste kan di tempat yang anda mahu .

<table><tr><td>ad-code</td><td>ad-code</td></tr></table>
Ad-code = tukar dengan code adsense korang .
4. selesai.

info tambahan kalau korang nak bagi code adsense tersebut di tengah-tengah/ center , korang cuma tambah code awal dia dengan " <center> " dan di tutup dengan " </center> . Code korang akan jadi seperti di bawah .

<center><table><tr><td>ad-code</td><td>ad-code</td></tr></table></center> 
Pilih Iklan yang sesuai mengikut posisi yang sesuai dengan blog anda. jangan terlalu besar dan jangan terlalu kecil .

Panduan Adsense


Bagi anda yang masih mempunyai masalah dengan adsense . Sebagai contoh masih tak tahu macam mana nak apply adsense  , tak tahu iklan mana yang sesuai dan mungkin juga anda sudah dengar pasal adsense tetapi tak kenal secara detail mengenai adsense .

Saya cadangkan untuk anda sebagai pembaca blog ini satu ebook Panduan Adsense Revive . Jangan risau, saya sudah memiliki ebook ini dan apa yang saya dapat adalah ilmu mengenai adsense dari mula sampai habis .

sebagai contoh anda boleh belajar cara nak dapatkan account adsense non-hosted .bagaimana membuat adsense dengan youtube dan bermacam-macam lagi panduan hanya dalam ebook Panduan Adsense tersebut .


CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" !


Anda dah baca review langsung dari saya , pasti anda percaya dengan saya . betul tak ? kalau percaya, tolong dapatkan segera ! sebelum harganya meningkat, setakat ini harganya belum mencecah RM100 . Banyak tips yang anda boleh dapatkan dari Panduan Adsense ini yang anda tidak dapat dalam google. Dapatkan segera dan mula jana pendapatan dengan adsense .

Saya yakin anda berminat dengan Ebook Panduan Adsense Revive ini . untuk dapatkannya , rujuk link pautan di bawah .

[+] BELI EBOOK PANDUAN ADSENSE REVIVE [ KLIK ]

Usahalah sedikit untuk hasil yang banyak . saya dah cuba dan memperolehinya , anda bila lagi ? betul tak ? Saya harap entri  CARA LETAK IKLAN ADSENSE "SIDE BY SIDE" ! bermanfaat untuk kita semua. kalau rasa maklumat ini bermanfaat, jom share ilmu ini dengan rakan-rakan blogger lain . semoga kita sama-sama berjaya.

Sekian.

1 comment... add one now

PeRdU cINta PeRdU cINta January 31, 2017
Singgah sini..kutip ilmu..salam ukhuwah.

Visitors