CARA JANA PENDAPATAN DENGAN ADSENSE 2017 !

CARA JANA PENDAPATAN DENGAN ADSENSE ! | Adsense merupakan antara medium buat blogger dan youtuber menjana pendapatan secara sampingan mahupun tidak . Adsense sering di war-warkan sebagai medium utama dan trending untuk jana pendapatan secara online. Akan tetapi bukan adsense sahaja yang kita boleh jana pendapatan tetapi banyak lagi medium online yang lain yang mampu untuk kita jana pendapatan.

CARA JANA PENDAPATAN DENGAN ADSENSE 2017 !
Contoh pendapatan dari adsense

BAGAIMANA CARA JANA PENDAPATAN DENGAN ADSENSE ?


Pertama, anda mestilah mempunyai google+ account . kedua anda mestilah mempunyai blog atau Youtube. dan yang ketiga pastikan account blog dan Youtube sentiasa di update.

Kemudian hantar permohonan anda kepada adsense. dan tunggu permohonan anda di luluskan untuk meletakkan kod iklan adsense di blog anda .

Susahkah nak apply adsense ?


Jawapannya SUSAH ! Blog yang betul-betul layak sahaja yang akan di luluskan. Tapi jangan putus asa, mohon dulu . kalau diorang tak luluskan. Tolong buat pembetulan dekat mana-mana yang kurang. Nanti aku cuba kongsikan mengenai Cara Lulus Adsense pula . lain kali ya.

Bagaimana Adsense bayar kepada kita ?

Adsense membayar kita berdasarkan jumlah click dan juga traffik blog yang masuk ke blog kita. jumlah iklan yang di bayar juga berlainan. jadi kita akan pantau melalui account adsense kita.Cukup 100 usd baru boleh keluarkan duit tersebut.

Aku harap entri ini cukup untuk membantu korang mengenai CARA JANA PENDAPATAN DENGAN ADSENSE 2017 ! , ada peluang ini , cepat-cepat kita grab dan ambil. jangan abaikan dah. Daftar di adsense.com .

Sekian .

1 comment... add one now

lokman amirul lokman amirul January 07, 2017
memang terbaik adsense..sangat puas dpt income.

Visitors