WATAK BUNTAT BAGI KESAN KEPADA PENONTON 7 HARI MENCINTAIMU ! ||  Bagi yang menonton drama 7 hari mencintaimu, watak buntat amat sinonim dalam drama ini. watak budak lelaki yang ada masalah otak atau dalam bahasa mudah terencat akal ini sememang menjadi penyeri dalam setiap episod yang terdapat dirinya. Tetapi hari ini watak buntat sudah habis apabila beliau sudah meninggal dunia dalam Drama terbabit .


WATAK BUNTAT BAGI KESAN KEPADA PENONTON 7 HARI MENCINTAIMU !


Rata-rata peminat Drama 7 Hari mencintaimu menangisi pemergian buntat dalam drama tersebut. Aku cuma nak cakap yang WATAK BUNTAT BAGI KESAN KEPADA PENONTON 7 HARI MENCINTAIMU !. Antara sebab ia menjadi terkesan kepada penonton adalah kerana watak buntat yang berasal dari keluarga yang susah dan di jaga oleh keluarga kaya selepas itu.

Buntat seorang yang ceria dan happy . Selalu bersama menjaga kambingnya yang bernama uteh. " Buntat sayang uteh " itulah antara dialog yang mampu meruntun jiwa orang yang menonton drama ini. Walaupun ia tidak di sukai oleh ibunya yang trauma akibat kehilangan anaknya iaitu ayu, Buntat masih menyayangi ibunya sehingga Akhir hayatnya.

Terima kasih buntat kerana berjaya melakonkan watak dengan baik sehinggakan ramai yang menangis menonton episod hari ini. semoga rezeki buntat makin mencurah-curah selepas ini. WATAK BUNTAT BAGI KESAN KEPADA PENONTON 7 HARI MENCINTAIMU !


Ada ke yang nangis? ce komen sikit.. heheeh


Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post