SENARAI PESERTA DUO STAR 2016 ! || Rancangan realiti terbaru yang bakal bersiaran di Astro tidak lama lagi yang di beri nama Duo Star . Rancangan Duo Star ini merupakan rancangan realiti tv yang seakan-akan Program Gegar Vaganza. Yang menjadi kelainan untuk program ini adalah ia akan di persembahkan dalam bentuk nyanyian Duet antara dua penyanyi sebagai satu kumpulan. Berikut merupakan SENARAI PESERTA DUO STAR 2016 !


SENARAI PESERTA DUO STAR 2016 !


SENARAI PESERTA DUO STAR 2016 !

1. Ning Baizura &  Harris Baba
2. Kaka & Awi Rafael
3. Ayai & Firman
4. Erny Zakrie & Syamel
5. Aweera & Asfan
6. Ronnie Hussien & Sarah Fazny
7. Haiza & Epol Drama Band .
8. Yassin & Ila damia

Rancangan Duo Star ini juga mempunyai juri tetapnya sendiri iaitu Adibah Nor, Dato Acis dan juga Dato Hattan. Antara persamaan yang ketara antara Program Duo Star ini dengan Program Gegar Vaganza adalah ia membarisi artis-artis terkenal tanah air dalam pertandingan ini . Antara nama besar seperti Ning baizura, Yassin ,Ronnie dan lain-lain pasti menjanjikan persembahan terbaik mereka di dalam Program Duo Star nanti.

Rancang Duo Star juga akan di pengacarakan oleh Pengacara No. 1 negara iaitu Dato' Ac Mizal . Diharap program ini mampu berjalan dengan baik dan dapat mengelak kontroversi yang berlaku di gegar vaganza berulang kembali. Apa pendapat korang mengenai SENARAI PESERTA DUO STAR 2016 ? ce komen sikit.Jom tengok persembahan aweera dan Asfan kejap. power weh !

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post