CELCOM XPAX #NOKELENTONG !

CELCOM XPAX #NOKLENTONG ! || Semalam , baru aku perasan satu masalah celcom yang aku selalu guna ini adalah internet burung hantu dah tak ada ? aku tertanya-tanya dan tercari-cari dan akhirnya aku tahu sebab apa internet burung hantu dah tak ada . Jawapannya adalah Celcom XPAX #NOKELENTONG yang baru di perkenalkan baru-baru ini . Apa tu xpax #Nokelentong? Apa kebaikkan Xpax Nokelentong ini ?

Aku sempat godek-godek juga celcom *118# untuk mengetahui maklumat lanjut. Aku tengok beberapa penambahbaikan  dai segi jumlah Quota internet dalam Pakej baru ini. Oh ya, lupa pula, mesti korang tertanya-tanya apa kaitan dengan internet burung hantu kan. Sebenarnya, pengguna magic sim celcom sebelum ini secara Automatik bertukar kepada celcom Xpax #nokelentong yang baru ini. jadi ada beberapa perubahan yang baru yang korang kena tahu.

Kelebihan korang menggunakan Xpax #Nokelentong ?

1. Pakej Internet MURAH !

RM30 untuk 5 Gb sebulan.
RM50 untuk 10 GB Sebulan.

2. Yondermusic percuma
3. Internet burung hantu menjadi Late night Internet .

Apa yang Tak Best Xpax #Nokelentong ?

Late Night Internet agak mahal !

1. RM 1 untuk 1gb sehari.
2. RM 7 untuk 10gb seminggu .

**sebelum ini RM 5 untuk 10gb

Dekat bawah ini , aku kongsikan gambar mengenai pakej baru celcom xpax #nokelentong.


CELCOM XPAX #NOKELENTONG !


CELCOM XPAX #NOKELENTONG !

Untuk Maklumat lanjut, korang Rujuk PAUTAN INI .

Aku tak kongsikan semua ya mengenai Pakej baru xpax #no kelentong ni, korang boleh rujuk pautan yang aku kongsikan tu untuk tambah info korang tau. Bagi aku Internet baru ni agak menguntungkan dengan RM30 untuk 5 gb data. amazing  !

tapi macam aku ni yang selalu berjaga malam, nak guna internet burung hantu atau Late Night Internet macam sebelum ni agak susah lerr.. dah mahai. hahaha pandai celcom buat duit kaan. hehe Jom kongsikan dekat media sosial,supaya kawan-kawan kita pun berubah ke CELCOM XPAX #NOKELENTONG !

Sekian.

1 comment... add one now

Nik Ainaa Nik Ainaa December 23, 2016
terbaca 'nok kelentong' bahasa kelantan. hehe ingat celcom tipu ke apa :-d

Visitors