ARTIS KOREA INI BUAT 28 KESALAHAN YANG KORANG TAK PERASAN !

ARTIS KOREA INI BUAT 28 KESALAHAN YANG KORANG TAK PERASAN ! || Panas-panas ! Korang peminat drama korea tak ? kalau korang minat, aku nak tanya, korang pernah tak tengok drama Moonlight yang di bintangi oleh Park Bo Gum ? pernah ? kalau pernah , aku nak bagi tau ni, dia lah artis yang buat 28 kesalahan yang korang sendiri tak perasan ! serius ! amat serius dan tak tipu .


PARK BO GUM IN MALAYSIA !


Korang nak tahu apa 28 Kesalahan tersebut ? kesalahan dia adalah dia menyebabkan korang jatuh cinta dengan apa yang dilakukan oleh dia . Maksudnya ada 28 kali yang menyebabkan kita jatuh hati dengan park bo Gum ini ! dan yang pasti, kesemua 28 kesalahan tersebut ada dalam drama Moonlight . Korang rujuk PAUTAN INI .

Bukanlah kesalahan sehingga menyebabkan kita perlu report polis atau tidak. hehe dia lebih kepada contact antara Park Bo Gum dengan  Peminat-peminatnya ! hehe korang tahu, park Bo gum akan datang ke Malaysia tidak lama lagi.korang dah ready nak sambut dia ke ? nanti aku update balik pasal kedatangan Park Bo Gumke Malaysia . Tengok tau 28 sebab korang cair dengan Park Bo Gum . rujuk pautan yang aku kongsikan di atas.

Sekian.


0 comment... add one now

Visitors