03 October 2016

PULANG DARI BERCUTI PUNCA BLOG JADI HAMBAR !

PULANG DARI BERCUTI PUNCA BLOG JADI HAMBAR !  ||  Kisah yang berlaku kepada blog www.kataubaid.com . baru-baru ini aku adalah jalan-jalan untuk bercuti . Apabila bercuti, aku pun tak sentuh lah blog atau dalam bahasa mudah, aku tak update blog . Selepas pulang bercuti, aku tengok traffic blog untuk entri baru agak perlahan berbanding entri-entri yang kerap aku tulis sebelum pergi bercuti .


PULANG DARI BERCUTI PUNCA BLOG JADI HAMBAR !


Walaupun traffic keseluruhan tidak nampak cacat cela ,tetapi disebabkan traffic di entri baru aku pun slow menyebabkan aku juga risau dengan apa yang berlaku. Jadi nak buat macam mana ? kena bersabar dan biarkan google buat kerjanya . Jangan risau mungkin faktor lama tak terupdate menyebabkan blog korang lambat di index yang akhirnya menyebabkan  traffic blog agak perlahan.

Sabar dan terus menulis, nanti dia akan jadi normal kembali.

Sekian.



EmoticonEmoticon