PERSAINGAN DUNIA BLOGGER MAKIN KUAT !

PERSAINGAN DUNIA BLOGGER MAKIN KUAT !  ||  Betul tak aku cakap macam tajuk entri ni . Persaingan dunia blogger makin kuat . saban hari ada sahaja orang yang ingin mencuba untuk menjadi blogger. alasan dan tujuan mereka adalah untuk mendapat income tambahan secara online melalui blog. mungkin bagi sesetengah blogger akan menganggap yang kemunculan blogger baru hanya lah sementara jika mereka tidak serius dalam dunia blog.
PERSAINGAN DUNIA BLOGGER MAKIN KUAT !


Tettapi bagi aku, persaingan sihat ini juga menunjukkan yang kita perlu berusaha memastikan blog kita tidak berada di bawah terutamanya di dalam carian google . Blogger baru sudah pasti bersemangat untuk update blog manakala blogger lama mungkin akan update secara ala kadar sahaja .jadi persaingan ini amatlah penting.

Buat blogger baru,jangan hanya fokus kepada duit online semata kerana hasilnya korang tidak akan dapat dalam masa beberapa hari malah ia memakan masa selamama 6 hingga ke 12 bulan baru mendapatkan hasil. Yang penting adalah semangat menulis dan menyampaikan maklumat kepada pembaca itu perlu di utamakan .

Semoga PERSAINGAN DUNIA BLOGGER MAKIN KUAT ! menjadikan kita blogger yanglebih berkualiti dan terbaik tidak kita apa pun niche yang kita bawa . binalah identiti blog masing-masing agar sentias segar dalam ingatan pembaca blog anda.

Sekian.


2 comments.. read them below or add one

Kak Long Kak Long October 12, 2016
Betul tu, blog beridentiti lebih mudah diingati.. :)
Mat Amer Mat Amer October 17, 2016
betul tu betul hahaha.... sila buat tips lulus adsense. blog aku berapa kali kena reject

Visitors