PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD !

PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD ! |  Bermula semalam pelancaran pakej baru Celcom First . Pakej baru ini di katakan mampu menandingi pakej-pakej yang di tawarkan oleh syarikat-syarikat telco yang lain . Secara Officialnya mulai 28 oktober ,pengguna Postpaid boleh mula menggunakan khidmat PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD . Mesti ramai tertanya-tanya macam mana nak buat PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD ? apa yang menarik dengan PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD ? . Meh sini aku bagi tau .


PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD !
Gamar amanz.com

PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD !

Celcom First Gold

Internet 20gb ( 10 gb + 10 gb )
Unlimited Yonder musim,Whatsapp dan Wechat (tak pakai data 20 gb)
Unlimited Call
Sms : 20sen/sms
RM 80 + RM 1O untuk guna 20gb tanpa tunggu sabtu dan ahad

Celcom First Gold Plus

Internet 40gb ( 20 gb + 20 gb )
Unlimited Yonder musim,Whatsapp dan Wechat (tak pakai data 40 gb)
Unlimited Call
Sms : 20sen/sms
RM 90 + RM 1O untuk guna 40gb tanpa tunggu sabtu dan ahad

Celcom First Platinum

Internet 60gb ( 30 gb + 30 gb )
Unlimited Yonder musim,Whatsapp dan Wechat (tak pakai data 60 gb)
Unlimited Call
Sms : 20sen/sms
RM 1000 + RM 1O untuk guna 60gb tanpa tunggu sabtu dan ahad

Celcom First Blue 

10gb data ( 5gb + 5gb ) 
50 minit call
50 sms 

Tawaran hanya Sah untuk 2 bulan sahaja

Mesti korang tertanya-tanya sebab apa ada banyak plus-plus ni kan . sebenarnya pakej Celcom First ini adalah terhad . Dia bahagi untuk hari biasa dan sabtu ahad. mesti korang rasa susah kan tetapi Celcom mampu atasi masalah tersebut . korang hanya perlu bayar Rm 10 dan buat secara manual untuk menggunakan internet tersebut secara bebas tanpa tunggu hari minggu dan sebagainya. Caranya adalah seperti Berikut 

CARA LANGGAN ANYTIME DATA UNTUK CELCOM FIRST GOLD !

1. Dail *118#
2. Tekan langgan Anytime data
3. dan selesai

Anytime data ini hanya untuk Pelanggan First Gold dan keatas sahaja .

Itu sahaja maklumat mengenai PAKEJ BARU CELCOM FIRST GOLD . Makin hari makin banyak pula tawaran dari syarikat telco di malaysia kan. semakin kuat promosi ini menunjukkan bahawa rakyat malaysia memerlukan khidmat mereka secara maksimum dalam kehidupan . Jadi sekarang tiada lagi istillah rakyat malaysia bodoh IT kerana rakyat sudah faham dan mula bertindak. salah sikit sahaja dari syarikat telco maka habislah mereka .

Sekian .


3 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous November 18, 2016
line mcm x okay je???
Fatimah 30 Fatimah 30 November 18, 2016
sebelum ni yang i tau line die memang superb...just lately ni je sebab tengah nak baik pulih dan upgrade menara celcom tu...tu sebab ada gangguan sikit...temporary je tu kot..lagipun dorang dah announce dlm fb...
paucoklat paucoklat December 14, 2016
Macamana nak check balance internet untuk postpaid ye? Boleh bantu?

Visitors