17 October 2016

BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !  | Pernah tak terfikir nak buat duit online ? tapi tak tahu macam mana cara buat duit online ? Pernah tak terlintas nak dapat duit dalam Usd tetapi tak tau caranya . Meh sini aku ajarkan dekat korang salah satu cara buat duit online adalah dengan cara BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM ! . Apa itu narratrs ?

 BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

Narratrs adalah satu laman web yang memberi peluang kepada kita untuk membuat duit online . Secara mudahnya, setiap kempen yang di lakukan oleh Narratrs adalah menggunakan account instagram . jadi , korang hanya perlukan satu account instagram untuk melayakkan diri korang mendaftar sebelum berjaya memBUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

Artikel terkait : Jana Pendapatan Online dengan 8share.com

Cara yang di guna pakai oleh Narratrs adalah mereka akan memilih account mana yang sesuai untuk melakukan kempen yang mereka buat. contohnya sebelum ini ada kempen ice cream dan perfume . jadi, instagrammers yang terpilih akan upload gambar ke dalam instagram dengan menggunakan hashtag yang terlah di sediakan dari situ korang akan akan di nilai dan di bayar.

Aku ambil contoh, sebelum ini aku ada menyertai kempen yang di anjurkan oleh Narratrs.com .Aku di minta untuk upload maksimum 4 gambar dalam satu-satu masa . tetapi aku hanya hantar dua gambar sahaja . korang nak tahu tak berapa nilai yang aku di bayar dengan dua gambar tersebut ?

 BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

Aku dibayar hampir 20 usd bersamaan dengan RM 80 untuk dua gambar . aku hanya upload gambar mengikut syarat yang di tetapkan kemudian hantar link ke Narratrs.com dan dapat duit. itu sahaja .Nampak tak bertapa mudahnya untuk BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM ! .yang pasti korang kena ada account instagram .

SABAR !

Aku tau korang tengah excited nak join sama BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM ! . meh aku ajar korang cara daftar dengan Narratrs.com .

1. Korang pergi ke link ini - LINK

2.  Selepas korang masuk ke narratrs.com , klik sign up dekat bahagian atas kanan

 BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

3. Pilih sama ada korang nak sign up dengan Instagram atau facebook . aku cadangkan korang guna instagram .

 BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

4. Korang akan masuk ke profile korang.

 BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM !

Campaign - tempat korang nak tengok tugasan korang. kalau ada tugasan maksudnya adalah duit yang bakal masuk . ada dua jenis , all campaign dan past Campaigns . All campaign untuk tugasan yang sedang korang buat , dan past campaign adalah untuk tugasa yang telah selesai .

Wallet - adalah rekod duit yang ada dalam account narratrs korang .

Kumpul sampai 50 usd , baru boleh cashout.

Dua function button ini untuk memudahkan korang menggunakan narratrs.com .  Selamat Mencuba , apa kata daftar dulu, mana tau ada rezeki korang melalui online ini maka korang boleh dapat duit tambahan betul tak ? yang penting kita usaha . Korang faham tak cara  BUAT DUIT ONLINE DENGAN NARRATRS.COM ? kalau tak faham korang boleh tanya aku di ruangan komen ya.

Sekian.

5 comments

Tq bro ubaid kongsikan..sy dh usha lama perkara nih...sebelum ni hh pernah kongsikan...tpi tgok hasil dpatan ubaid xsalahnya sy perlu mencoba gal!

Salam bro tak masuk2 pun campaigh bro

Mcmana nk dpt campaigh bro

kempen akan di berikan sendiri oleh pihak narratrs. berdasarkan account instagram . tak semua akan dapat. saya dulu pun agak lambat nak masuk campaign. cuba update interest dekat profile. atau pun hantar email terus ke natrrats . saya yakin diorang akan respon. kadang2 diorang tak perasan account kita. harap ini membantu . :)


EmoticonEmoticon