BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ?

BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ?  ||  Sebelum ini, antara perkara yang aku was-was adalah beli gadget secara online .Boleh percaya ke ? itu yang sering aku terfikir sebelum beli gadget . Tapi apabila terpaksa , aku cuba juga dengan risiko kehilangan wang aku . Baru-baru ini aku ada beli action camera SJ7000 di laman web lazada.com . Mula-mula aku cuak jugak lah mana tau tak sampai ke apa ke kan. BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ?
BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ?



Tapi hakikat perkara tersebut meleset jauh, alhamdulillah aku dapat barang yang aku beli itu. Jadi kalau korang nak elakkan di tipu oleh peniaga online bila korang beli gadget, korang belilah dengan orang yang boleh dipercayai macam lazada . aku beli hari jumaat dan aku dapat hari isnin. cepat tak ?
cepat lah kan sebabnya sabtu ahad mana ada posting post laju atau gdex kan .


BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ?


Aku masih belum cerita mengenai kualiti action camera sj7000 sebab aku nak cerita dalam entri yang lain. cumanya kali ini aku khususkan untuk membantu korang menghapuskan was-was bila nak beli gadget online dengan lazada . aku dah cuba dan servis mereka laju dan pantas. jadi tak perlu risau lagi . Harga action camera di lazada juga murah-murah , aku beli time sales, tak tau harga sekarang dah berapa . kalau korang nak, korang usha lah dekat laman web lazada.com .

Semoga entri BELI ACTION CAMERA DENGAN LAZADA.COM ! BOLEH PERCAYA KE ? memberi manfaat kepada korang. aku tak nafi ada komen negatif bila beli dengan lazada,tapi setakat pengalaman aku ini, aku boleh bagi positif komen sebab memang servis mereka dengan aku setakt ini memang terbaik . rezekilah orang katakan. korang tunggu apa lagi, pergi lah usha dekat lazada tu. hehe.

Sekian.

1 comment... add one now

Kak Long Kak Long October 12, 2016
Suka beli kat lazada sebab cepat betul sampai..
Kalo tak suka bole return juga.. :)

Visitors