19 October 2016

ADSENSE BERWAJAH BARU !

ADSENSE BERWAJAH BARU ! |  Lamanya aku tak menulis pasal adsense. hehe aku tulis pun sekadar berkongsi benda basic yang aku faham selama aku menggunakan adsense sahaja. jadi aku bukan lah power dalam bab-bab adsense ni . hehehe kali ini aku tak menulis tips adsense sebaliknya aku menulis mengenai Adsense sudah berwajah baru !

ADSENSE BERWAJAH BARU !

ADSENSE BERWAJAH BARU !

Kelebihan ADSENSE BERWAJAH BARU !

1. Memudahkan kita melihat rekod iklan di page home .
2. Maklumat lebih kemas dan cantik.
3. Sesuai dengan permintaan pengguna adsense


Dengan updatenya adsense ini pasti akan memudahkan lagi penggunaan adsense  dan meningkatkan semangat kita untuk terus menulis artikel yang berkualiti . Seperti kita sedia maklum , adsense ini agak sensitif dan berbahaya. sekali salah maka anda bakal menanggung akibatnya. adsense juga membuatkan blogger-blogger pening kepala kerana ramai blogger yang sudah apply adsense tetapi tak aprrove.

Sebenarnya kalau kita ambil positif, ia adalah kelebihan untuk kita pada masa hadapan. belajar untuk menulis sesuatu yang baik dan berkualiti seperti yang di minta oleh adsense. dan kemudian anda akan temui hasilnya . dulu masa aku apply, aku punya pun tak approve dan di minta untuk tulis 50 artikel sebelum aku apply semula. jadi aku tulis balik artikel panjang-panjang dan kemudian apply semula dan alhamdulillah berjaya.

Semoga semangat untuk terus setiap dengan adsense kembali di perkuatkan  selepas kita melihat perubahan yang telah di lakukan dengan ADSENSE BERWAJAH BARU ! . fuhh harap lepas ni adsense tambah earning lak. hehehe

Sekian.



2 comments

sy masih xdpt rasa full account!

Kaklong ada juga adsense ni.. Tapi tak pandai guna..
Tak pandai tengok juga.. :(


EmoticonEmoticon