CARA LETAK FOLLOWER WIDGET DEKAT BLOG !

CARA LETAK FOLLOWER WIDGET DEKAT BLOG ! | Hari ini sekali lagi aku terlupa yang aku belum update perkara basic untuk seorang blogger letak di dalam blog mereka. terima kasih buat mereka yang ingatkan . hehe kali ini aku nak kongsikan mengenai Cara letak Widget Follower dekat blog . Aku tahu tutorial ini dah ramai yang buat dan dah ramai yang tahu. tapi aku tetap nak update juga .

Caranya mudah sahaja , korang follow gambar di bawah ya .


CARA LETAK FOLLOWER WIDGET DEKAT BLOG !


Siap !

Sebenarnya button followers tu agak tersembunyi sebabnya dia tidak duduk sekali dengan widget basic blogger. jadi kena godek-godek sikit di bahagian more gadget. baru jumpa. aku harap entri tutorial cara letak followers dekat blog ini bermanfaat dekat korang walaupun simple sahaja. nampak macam pemalas lak update entri pakai gambar tu je. hahahaha jom follow blog ini. kesian dia, tak ada sapa nak follow dia. hehe

BACA JUGA : Button unfollow di blog !


sekian .

TAWARAN MENARIK UNTUK BLOGGER ! 

Aku nak Exchange link blog ini untuk di letakkan di dalam bloglist blog korang . dan aku akan letak link blog korang di dalam bloglist blog ini. aku harap sangat dapat letak blog ni dalam bloglist korang itu pun kalau korang sudi lah kan.* sambil buat muka sedih . korang letak link blog korang dekat bahagian komen. nanti aku update blog lis blog ini dan korang letak link blog ni dkt blog korang. kalau sudi, boleh komen .
:)

1 comment... add one now

Nurul Idris Nurul Idris October 05, 2016
tq. sgt membantu. dulu rasa mcm auto ada sendiri. menjajau cari.

Visitors