MENJANA PENDAPATAN DENGAN 8SHARE ! RM 100 KEATAS DALAM MASA SEBULAN ?


MENJANA PENDAPATAN MELALUI 8SHARE | Aku ingin berkongsi dengan korang pengalaman menggunakan 8share.com sebagai side income aku. Orang selalu kata, kenapa akaun 8share aku tak naik-naik ya. asyik duduk dekat seringgit tu je. Aku nak tanya pula, 8share bagi banyak iklan untuk di promosikan. Adakah korang mempromosikan semua iklan itu ? Bagi yang tidak mengetahui, 8share.com merupakan antara banyak medium yang di gunakan oleh blogger untuk menjana duit atau side income. 8share menawarkan beberapa iklan untuk kita kongsikan bersama rakan-rakan di dalam media sosial kita. Tugas kita hanya share iklan yang di berikan,, dan jika ada yang klik iklan yang kita share itu , maka kita akan dapat 20 sen untuk satu klik. ada juga iklan yang bernilai 40 sen dengan satu klik  . cara daftar account 8share adalah seperti berikut :

MENJANA PENDAPATAN DENGAN 8SHARE

Cara nak daftar Account 8share ?

1. korang KLIK LINK INI .
2. korang isi maklumat korang dan sign up .
3. Mulakan share iklan-iklan yang di berikan.

PERINGATAN !

1. untuk berjaya dapat klik, korang kena bijak dalam mempromosi entri-entri atau iklan yang di berikan. Di umpamakan korang nak promote barang yang korang jual. mesti ada yang menarik perhatian orang ramai untuk singgah ke kedai kita.

2. Jangan klik iklan yang kita post. contohnya, korang post iklan dekat facebook, pastikan korang tak klik iklan tersebut. ia merupakan kesalahan jika kita klik iklan kita sendiri . kita juga boleh di ban , jika korang didapati bersalah.

CARA PEMBAYARAN 8SHARE !

Macam aku sebut di atas tadi, setiap satu klik iklan yang di klik oleh orang ramai, korang akan mendapat 20 sen . dan dia akan terus masuk ke account 8share korang. setelah cukup 50 ringgit, maka korang boleh cash out nilai tersebut. selagi tak cukup, korang kena kumpul bagi cukup .Selepas melalui proses cashout, korang boleh memilih cara agar duit 8share korang tu terus di masukkan kedalam account bank korang. lebih mudah dan cepat. Rm 1 untuk setiap transaksi  akan di kenakan .

Akhir sekali, sudah ramai blogger yang menjana pendapatan dengan 8share ini. Jadi kenapa kita perlu ketinggalan dalam perkara yang menguntungkan kita . betul tak ? .mudah je , kita cuba dulu dan belajar dari kesilapan . hehe selamat mencuba !

Selepas korang daftar, baca pula kesalahan pengguna 8share yang korang kena tahu dan elakkan. klau tidak nanti kena ban. kesalahan mudah dan kadang-kadang tak perasan pun.tetapi untuk mengelak dari kena ban, baik korang baca dulu.

sekian.


1 comment... add one now

Visitors