BUTTON UNFOLLOW UNTUK BLOG !

BUTTON UNFOLLOW UNTUK BLOG ! || Sebelum ini ,blogger.com ada membuat beberapa penambahbaikkan terhadap sistem blog itu sendiri dan juga penambah baikkan terhadap template blog. yang lebih mudah untuk di gunakan, kalau perasan button unfollow pun dah ada dekat blog. 

Tujuan guna Button unfollow  :

1. untuk berhenti dari follow blog tersebut .
2. Tidak mahu melihat update terkini blog tersebut di timeline blogger anda.




BUTTON UNFOLLOW UNTUK BLOG !

Sesuatu perkara yang menarik, sebelum ini blogger tak ada pun button unfollow , tapi bila sekarang dah ada mudahkan lagi untuk pembaca menilai blog tersebut. tetapi merupakan satu kerugian bagi blogger bila ada button follow ni adalah nanti akan ada yang buat macam instagram .

" saya dah follow awak, nanti follow balik ya "
" kalau tak follow, nanti saya unfollow "

hahaha mesti ada punya. korang lak janganlah unfollow blog ni ya. hehe

sekian.

2 comments.. read them below or add one

acu yuhan acu yuhan July 22, 2016
hi selamat hari raya.. jap button unfollow? xnmpak pn
ubai ismail ubai ismail July 27, 2016
button unfollow tu muncul kalau kita dah follow blog tersebut.

:)

Visitors