17 June 2016

CARA INSTALL APLIKASI ADSENSE DI TELEFON BIMBIT ANDA !

CARA INSTALL APLIKASI ADSENSE DI HANDPHONE - Aku rasa ramai blogger yang sudah tahu kegunaan dan kebaikkan adsense dalam menjana pendapatan sebagai seorang blogger.  Adsense merupakan platform atau syarikat yang membayar blogger untuk iklan-iklan yang di letakkan di dalam blog mereka . ramai blogger yang sudah bijak menggunakan adsense ini.

Untuk memudahkan urusan menyemak amount adsense, aku keluarkan satu tuorial cara install aplikasi adsense di hangphone anda . Korang boleh semak maklumat adsense korang seperti mana korang buka di laman web adsense. cara-caranya adalah :

CARA INSTALL APLIKASI ADSENSE DI HANDPHONE

CARA INSTALL APLIKASI ADSENSE DI HANDPHONE

1 . Download Aplikasi adsense di Playstore :
link download adsense di Playstore - http://lynk.my/ILtS

2. Install di dalam handphone anda .

3. Sudah boleh di gunakan .

3 langkah ini sahaja yang korang perlukan untuk install aplikasi adsense di telefon bimbit anda. Lepas ni , kalau ada dekat luar ataupun korang travel mana-mana pun boleh semak akaun adsense korang, hehe mudahkan.

share jangan tak share .

sekian .


EmoticonEmoticon