YES TAK DA LINE KER ?

YES BERMASALAH I Sejak beberapa hari lepas atau lebih specific minggu lepas, internet Yes yang aku selalu guna agak bermasalah berbanding biasa .Selalu internet nya laju dan boleh streaming youtube sehingga hujung bulan. tetapi sejak minggu lepas dah mula nampak slow  dan loadingpicture di facebook pun lemah dan tidak boleh.
Masalah yes internet

Jadi setelah menghubungi pihak yes , puncanya adalah kerana aku bawa Yes Zoom ke Kuala Lumpur. Katanya Yes Zoom hanya boleh di letakkan di satu kawasan sahaja, jadi bila berubah ia akan menjadi masalah . Berlainan dengan Yes Huddle , dia boleh bawa ke mana-mana sahaja.


Pihak minta 3 hari untuk perbetulkan. kita tengok lah macam mana nanti. hehe tapi line pun dah makin elok dah. cuma ia berguna pada waktu pagi sahaja. bila petang dah jadi slow balik. korang pernah alami masalah yang sama ke ?

jom komen di bawah.

sekian.

0 comment... add one now

Visitors