BUAT DUIT DENGAN POP ADS ! KAYA BLOGGER MACAM NI !

Cara nak daftar Pop Ads - Aku rasa ramai yang sudah tahu mengenai pop ads ini. alaah yang korang bukak laman web pencuri movie atau pun live streaming dan korang akan terklik blog tersebut dan akan keluar satu ads sama ada di new tab atau pun new window. haa, itulah di namakan pop ads.

Cara nak daftar Pop Ads

Bagi blog yang mempunyai traffic yang banyak, pop ads merupakan antara keuntungan yang mampu di jana oleh blogger. Pop ads membayar blogger yang menggunakan pop ads dengan bayaran $ 0.01 untuk setiap klik. Bagi klik yang di anggap Fraud pula tidak di kira oleh pop ads sebabnya aku pernah try dulu dan tidak naik. hehe

Cara nak daftar Pop Ads ?


  1. Korang klik link ini - https://www.popads.net/
  2. tekan sign up
  3. korang isi apa yang di minta .
  4. selesai.


selepas selesai, korang boleh letakkan code pop ads yang korang ada ke blog korang. jangan risau step dia mudah sahaja.

PERINGATAN !

 Mungkin sesetngah pembaca blog tidak gemar untuk masuk ke blog yang ada pop ads atau ads yang di letakkan di screen . terpulang untuk korang cuba atau tidak. Bagi aku tak salah buat eksperiment untuk beberapa minggu mahupun hari. sekdar untuk melihat keberkesanan pop ads di blog.

Kalau ada yang complain di blog, korang boleh sahaja buang iklan tersebut. mudah kaan.

sekian.

1 comment... add one now

Blogger Blogger September 20, 2016
Are you looking to earn cash from your websites or blogs by using popup ads?
In case you are, have you considered using Clickadu?

Visitors