TIPS MENULIS ENTRI DENGAN GOOGLE TRENDS !

TIPS MENGGUNAKAN GOOGLE TRENDS !GOOGLE TRENDS I Selalu kita mencari idea untuk update entri yang menjadi carian utama di google. Tapi kita tidak tahu macam mana cara untuk mencari carian utama  yang menjadi pilihan terutamanya rakyat Malaysia. Meh aku cerita sikit jer mengenai carian utama di google.


Korang kena google trends ? Google Trend ni umpama aplikasi twitter trending di twitter, cumanya ini adalah senarai trending bagi google.com Korang juga boleh mencari mengikut negara yang korang suka untuk mengetahui apa yang trending di sana.

Inilah kunci untuk anda yang nak update entri yang fresh dan yang ramai cari di google. Korang gunakan keyword yang baik, insyaallah traffic pun banyak .

Google Trends - https://www.google.com/trends/

itu jer mengenai google trend.

sekian.

Pendek gila. haha ini tips untuk korang dapat idea tulis entri ja. :P

0 comment... add one now

Visitors