GOOGLE CHROME BERWAJAH BARU !


GOOGLE CHROME BERWAJAH BARU -  Google chrome bukanlah datang secara baru untuk kesluruhannya, cuma ada perubahan sedikit yang aku notice baru-baru ini. tapi aku malas nak update. hahaha sekarang baru aku update.

Jangan risau perubahan ini tak samapi seminggu pun lagi . apa perubahan yang di maksudkan ? cuba korang tengok dekat bahagian gambar bawah ni . tengok arrow kaler merah . Dulu dekat atas kanan ni tak ada icon extension yang korang letak dekat chrome. 

GOOGLE CHROME BERWAJAH BARU !

Sebabnya dia telah di letakkan dalam setting .cuma kali ini chrome letakkannya di luar untuk memudahkan kita rasana untuk tengok berfungsi atau tidak extension yang kita pasang. Google chrome korang macam ni juga ke ?

ce komen sikit. itu jerr.

sekian.

p/s : utk tutorial baru , korang boleh komen dekat mana-mana entri, insyaallah aku cuba penuhi hajat korang :)


0 comment... add one now

Visitors