TUTORIAL I CARA MUDAH SEMAK GOOGLE ADSENSE DI GOOGLE CHROME !


TIPS BLOGGER - Baik kali ini aku kongsikan satu cara mudah untuk korang sentiasa update google Adsense korang tanpa perlu buka web adsense . Korang akan nampak macam gambar di bawah ini.


Ini hanya untuk pengguna Google Chrome sahaja !
Cara-caranya adalah :

1. Buka Google Chrome > Tengok bahagian kanan ada 3 garis.
2. Klik 3 garis tersebut
3. Setting > Extension > Get More Extension > Google Publisher Tool >  Add to Chrome




Nanti korang akan di minta untuk Sign in  Account korang tu. Selepas itu korang boleh tengok dengan klik icon warna biru bersebelahan 3 garis tersebut. mudah je. aku pun sekarang guna benda alah ni lah.malas nak buka banyak-banyak web . hehe

Minta jasa baik korang untuk follow blog ini. sama-sama kita support blog ini ya.

sekian.

korang bagi berapa bintang untuk entri ni ?


0 comment... add one now

Visitors