10 February 2016

[ TERKINI ] CARA TAMBAH ACCOUNT INSTAGRAM !

Hallu !

cara tambah Account Instagram !

Nampaknya macam korang dah tahu kan cara nak tambah account instagram kan. tapi aku tetap nak update mengenainya walaupun dah ramai yang update dekat blog-blog depa. baik berikut cara-cara tambah account instagram .

cara tambah account instagram

1. Buka account anda .
2. Pergi ke bahagian setting .
3. Cari item " add account "
4. kemudian korang boleh add account di sana .
5. Selesai.

Kenapa tak ada " add account " dekat instagram ?

itu soalan yang di terima aku baru-baru ini . masalah tersebut mungkin account instagram korang belum update ke pada yang latest version. Jadi " add account " tak muncul dalam account korang. jadi korang hanya perlu update instagram korang .

Instagram tak boleh update, macam mana nak atasi ? 

mudah sahaja, pertama pastikan memeory phone cukup. kemudian korang uninstall instagram sedia ada korang tu. dan install balik. korang akan dapat latest version dari instagram. mudah kan. sebarang persoalan boleh komen di bawah.

sekian.

** maaf aku tk update gambar sebab instagram aku pun tk update lagi. hahaha


1 comments

Nak bust 1 akaun baru laaa. Tq 😀😀


EmoticonEmoticon