SOFTWARE | FACEBOOK VIDEO FREE DOWNLOAD ONLINE !


FACEBOOK VIDEO FREE DOWNLOAD ONLINE -

Aku tahu ramai yang nak download video dari facebook tapi tak lepas. Kalau yang pakai Internet Download Manager pun kadang-kadang dia keluar sekali 5 atau 6 link untuk di download. Bila download jadi crash pulak. susah betul kan.


Tapi masalah IDM ni bukan untuk semua video, tetapi just untuk beberapa video di facebook atau youtube. Jadi untuk korang yang nak download video facebook tapi tak lepas korang ikut Step yang aku buat ni ya .


Cara download video facebook


1. Right klik dekat video yang korang nak download.


2.Copy video URL .


3. Buka Laman Web .[ Pautan ]

”download[4]”

4.Letakkan Link kemudian Download.



Semoga bermanfaat dan Selamat Mencuba !


sekian.


0 comment... add one now

Visitors