GROUP FACEBOOK UNTUK PING ENTRI !


GROUP FACEBOOK UNTUK PING ENTRI - Seperti sedia maklum , ping entri blog merupakan faktor penting dalam memperoleh pembaca blog .dan salah satu tempat yang paling sesuai untuk mengiklankan blog anda adalah group facebook dan google+ .
GROUP FACEBOOK UNTUK PING ENTRI !

ada banyak group di facebook yang boleh korang join . bagi aku tengok jumlah ahli dalam group tu. kalau ramai makin bagus. posibility untuk orang klik link tu tinggi .baik, korang mesti nak tahu group mana yang sesuai untuk korang join .

Group facebook untuk ping entri .
1. KELAB BLOGGER
2. KELAB BLOGGER BELIA
3.TEAM BLOGGER MALAYSIA *tolong bantu tambah ahli dalam group ni ya !

Bila dah masuk dalam group, kena rajin juga terjah blog-blog kawan kita yang lain. kalau kita harapkan orang lain nak mai blog kita tanpa kita balas balik , memang tak laa. lambat laung orang akan tinggalkan kita sorang-sorang .

semoga  korang dapat traffic blog yang tinggi ! aku juga ya !

sekian .

0 comment... add one now

Visitors