FUNGSI ICON BARU DI FACEBOOK !


ICON BARU DI FACEBOOK - Hari ini aku di kejutkan dengan icon baru di facebook, walaupun rata-rata mengatakan ia sudah seminggu di facebook. tapi aku tengok ramai jer yang baru update hari ini kan. baik antara fungsi baru yang di letakkan di facebook adalah :

FUNGSI ICON BARU DI FACEBOOK


Button like mempunyai pilihan yang banyak . antaranya 

  • like
  • love
  • happy
  • Terkejut
  • sedih
  • Marah .


jadi bila kita suka status orang tu, klik la like dan sebagainya. dan bila kita tak suka boleh buat icon  marah. Mungkin pihak facebook tak menerima permohonan pengguna untuk meletakkan button dislike .tapi dia bagi button angry untuk korang guna.

lepas ni jangalah tersalah guna pulak yer button ni. aku bimbang takut-takut nanti jadi perang dunia pulak. hehe status baik2 tettekan button angry. haha mau gaduh weh. apa pun apa pendapat korang mengenai button baru ini ?

sekian. 

jom follow ig aku dekat bawah ni :)


1 comment... add one now

Blogger Blogger October 06, 2016
Are you looking for free Instagram Likes?
Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by using Add Me Fast?

Visitors