20 February 2016

CARA TINGKATKAN AMOUNT ADSENSE DI BLOG !

CARA TINGKATKAN AMOUNT ADSENSE DI BLOG !

CARA TINGKATKAN AMOUNT ADSENSE - Kali ini aku nak kongsikan sedikit pengalaman aku dengan adsense. aku nak kata ini merupakan cara terbaik untuk tingkatkan amount adsense ,belum tentu . Tetapi hasil dari bacaan aku di blog Hasrul Hassan . Beliau ada menyatakan perkara ini .

cara untuk tingkatkan amount adsense adalah dengan cara menulis entri yang berkualiti . Perkara ini sudah pasti untuk meningkatkan amount adsense dalam blog kita. amount yang aku maksudkan adalah duit korang dalam adsense tu.

aku sendiri dah try and error untuk bab ni, kebanyakkan entri yang bermanfaat dan berkualiti yang aku pernah tulis berjaya meningkatkan amount adsense aku . aku pernah tulis pasal biodata artis dan sebagainya. ia agak kurang membantu dalam meningkatkan amount adsense aku .

jadi tulislah entri yang berkualiti dan panjang-panjang. lagi satu make sure entri korang ada nilai dari segi keyword untuk memudahkan adsense meletakkan iklan mereka di blog. kalau tidak bagaimana dia nak letakkan iklan. sebabnya iklan adsense ini adalah berdasarkana yang kita tulis di blog kita. lebih tepat adalah apa yang kita tulis pada entri kita.

iklan adsense juga berbeza mengikut entri. kalau korang tak percaya . korang boleh try sendiri di blog korang dan tengok hasilnya. huhuhu

sekian.


EmoticonEmoticon