17 December 2015

[ MEMBINA BLOG ] BLOG SEHEBAT MOVIE STAR WARS !



TAYANGAN STARWARS THE FORCE AWAKEN baru sahaja bermula semalam ( 17 Dis 2015 ). Dengar cerita movie ini menjadi sebutan para peminat sejak tahun lepas lagi. Selalunya , movie starwars ini akan ada yang terlepas awal dan di viralkan ke seluruh dunia. tapi kali ini , kejayaan pengarah filem ini membuatkan filem ini kekal rahsia sehingga hari tayangannya bermula.

Aku belum tengok lagi movie ini. tapi siri-siri sebelum ini aku dah tengok. memang best. tapi mungkin siri awal agak bosan kerana graffic dia tak berapa cantik. Aku yakin movie baru ini akan menjanjikan graffic yang baik untuk penonton yang menonton .

So, Merujuk kepada tajuk entri ini. kenapa aku nak blog aku sehebat movie star wars ? bagaimana aku nak laksana kan sehingga aku mampu sehebat starwars. hehe itu hanya perumpaan sahaja. untuk menjadikan blog itu hebat. kita perlu banyak bersabar. sebab kerja blog ini , makan masa.

Blogger lama atau blogger otai2 pun kata. kalau kita baru buat blog. kita perlu kan masa 6 bulan untuk hidupkan blog. tambah lak kita ni  " rajin " update blog. seminggu tu kadang-kadang tak update langsung. maka kena tunggu lebih dari 6 bulan laa. hahaha

Kunci nya adalah sabar. Aku pun tak sabar.tapi aku cuma letakkan target yang minima dahulu. contoh, target untuk tambah follower blog terlebih dahulu . kemudian baru lah yang lain. Jadi korang tolong la follow blog aku ni ya. hahaha.

semoga usaha kita yang kecil ini dapat menjadi kan kita seorang yang besar dari segi ilmunya.

Sekian.

Jom tengok movie star wars ^_^


EmoticonEmoticon